Hileleri Türleri 

PUBG hileleri söz konusu olduğunda, oldukça yaygın olan iki tür hile vardır. Görmeden öldürmek ve Hız. Her ikisi de oldukça açıklayıcıdır, biri sizi harita etrafında hızlı bir şekilde hızlandırır, diğeri ise otomatik olarak mermilerinizin her zaman bir rakibe yönelmesini sağlar. Fakat genellikle açık olmayan çok daha ince hileler var. 


1. Otomatik hedef saldırısı

Hepimizin bazı zamanlar keşke böyle birşey olsa dediğimiz hile. Malesef gerçek ve bazı kötü niyetli insanların elinde. Tabiki bu hilede düşmanın görüş açınızda olması gerekiyor. Düşman menzile girdiği an silahınız otomatik ateşlemeye başlıyor.

2.Hız hilesi

Bu hile gayet açık. Ama diğer hilelere göre daha az zararlı. Saniyeler içerisinde haritanın diğer ucuna gidebilirsiniz. Bu hilede oyun yönetimine yakalanmanızda aynı şekilde saniyeler sürüyor ve banlanıyorsunuz. Banlanmadan önce bir veya iki oyun oynayabilirsiniz.

3. Geri Tepme hilesi

Pubg silahlarının hemen hemen hepsinde bir miktar geri tepme vardır ve bu işleri gerçekci ettiği gibi zorlaştırıyor. Bunun için internette silah scripleri dolaşmakta. Tabi eski oyuncuların el ayarları tepmeye göre ayarlı olduğu için eskiler için pek kullanışlı bir hile değildir. Tespiti çok zor olan ve bazı oyuncular için gayet kullanışlı bir hiledir.

4. Duvar ve tepenin ardındaki düşmanı görme


Bu hilede duvar veya tepe ardındaki oyuncuları görme imkanı sağlıyor. Bunun için birden fazla eklenti indirmeniz gerekiyor. Düşmana sinsice yaklaş ve ateş et! Bu hilenin tespiti zordur. Ama cihazınızda kasmalara ve çökmelere yol açabilir.

Diğer hileler

Hızlı yağma hilesi
Hızlı seyahat eden uçan adamlar
Gravity(Havadan saldırı)
Görünmezlik hilesi