Geçtiğimiz yıl içerisinde piyasaya sürdüğü ilk yasal albümü “Yeraltından Yeryüzüne” ile beklentilerin üstünde bir performans sergileyen Patron, Haziran ayının ilk haftasında ikinci albümü “Professional” ile yeniden raflarda yerini almaya hazırlanıyor. Şimdiye kadar imza attığı her çalışmayla Rap dinleyicisinin büyük beğenisini toplayan Patron, bu albüm için hazırladığı yüksek tempolu, sert ve eleştirel parçalarla Rap dinlemeyen kitlelerin de dikkatini çekmeyi hedefliyor. Ateş Müzik etiketiyle piyasaya sürülecek olan albümde on parça yer alıyor. Sansar Salvo, Da Poet, Hayki ve Elçin Orçun’un Patron’a eşlik ettiği albümün altyapıları Da Poet, Can Volkan ve Hayki tarafından hazırlanmış. Ayrıca Patron’a Hayki’nin eşlik ettiği “Zıpla Bunaldığında” isimli parçaya İlkay Asar elektro gitarıyla eşlik ediyor. Tüm kayıtları PMC’de alınan albümün mix ve mastering işlemleri Kupa-A tarafından yapılmış. Albümün kapak fotoğrafları İsa Kurt tarafından çekilmiş, tasarımı da Erman Yılmaz (Krys2Looper) tarafından yapılmış.

”Professional”in çıkış parçası olarak belirlenen “Patron”a Türkiye’nin ilk ve tek Hiphop yönetmeni Atıf Ülkü tarafından bir klip çekildi. Elçin Orçun’un Patron’a eşlik ettiği parçanın klibinde mekan olarak İkitelli’de bir hurdalık ve Anadolu Yakası’ndaki bir alt geçit kullanıldı. Yirmi saat süren çekimler sonucunda ortaya çıkan renkli ve eğlenceli klip, yakın zamanda sitemizin yanı sıra TV kanallarında gösterimde olacak.

Haberin başında belirttiğimiz gibi albümün Haziran ayının ilk haftasında Ateş Müzik etiketiyle raflarda olması bekleniyor. Şimdi sizlere “Professional”ın tanıtım parçasını ve albümden çıkan ilk video klip olan “Patron”u sunuyoruz. Keyifli dinlemeler ve iyi seyirler …

”Patron – Professional” Tracklist:

01. Intro
02. Professional (Produced by Da Poet)
03. Patron feat. Elçin Orçun (Produced by Can Volkan)
04. Disko İstanbul (Produced by Da Poet)
05. Doğru Söyle feat. Sansar Salvo (Produced by Can Volkan)
06. İç (Produced by Da Poet)
07. Kahramanım Ol feat. Elçin Orçun (Produced by Can Volkan)
08. Zıpla Bunaldığında feat. Hayki (Produced by Hayki)
09. Sistem Yok (Produced by Can Volkan)
10. Vakit Doldu feat. Da Poet (Produced by Da Poet)

TIKLA INDIR SNIPET